Tips: Våre kunnskapssider
Forfatteren av Den Store Kaninboka, Marit Emilie Buseth, som var med på å starte kanin.org og fortsatt er en viktig drivkraft bak nettstedet, mener forumet har vært viktig for å øke kaniners velferd. Hennes neste bok, Rabbit Behaviour, Husbandry & Welfare, utgis i 2013.

Du kan besøke bloggen hennes her.

Om posting på dette forumet

Presenter kaninen din i den klistrede tråden! Her finnes også kaninbilder inndelt etter tema, samt filmsnutter

Om posting på dette forumet

Innlegg monis 15 Nov 2006, 21:26

Tanken bak dette forumet er å lage en samling bildeserier hvor hver tråd har sitt tema. Alle står fritt til å starte et nytt tema, så bruk fantasien og let frem bilder du har liggende som passer til temaene her eller temaet du starter.

Men vær snill å ikke legg ut bilder med copyright uten å ha avklart med fotografen at dette er i orden. Ved mistanke om "stjålne" bilder vil medlemmet som la de ut bli kontaktet og bildet bedt fjernet (evt slettet av moderatorer) dersom tillatelse ikke er i orden.

Hovedfokuset her skal være bilder og ikke tekst, så forsøk å holde tekstmengden nede på et minimum (særlig med tanke på kommentarer til andres bilder etc.). Vi får prøve oss litt frem og se hvordan dette fungerer i praksis, og spør hvis du er usikker :)

Post løs!
Mona - kanin.org
Brukerens avatar
monis
Administrator
 
Innlegg: 1768
Registrert: 27 Feb 2006, 03:45
Bosted: Trondheim

Gå til Kaninpresentasjoner, bilder etter tema og film

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjestcron