Skip to Content

Ny kanin funnet

Hei på dere,

Tidlig i går kveld fikk jeg nok en telefon, en eldre dame ringte og sa at det satt en syk kanin under kjøkkenvinduet hennes på Oppsal i Oslo og der hadde den sittet stille i et par timer i regnet. Hun hadde forsøkt å legge ut litt gulrot og salat til den, men den spiste ingenting.

Jeg hoppet i bilen og kjørte raskt ned. Da jeg kom fram hadde damen tatt den inn i gangen sin og da spiste den litt i alle fall og begynte såvidt å vaske seg. Jeg tror ikke han er syk men han virket fullstendig utslitt da han kom i hus, så da er det ikke så rart at denne eldre damen (i 70-årene) bare kunne plukke ham opp.

Han er oppstallet hos en venninne av meg som jeg uansett skulle til i går kveld, så jeg har fått studert ham litt i dag, og han er utrolig snill og rolig. Jeg syntes han nesten så deprimert og trist ut i starten, men kviknet litt til utpå dagen i dag. Det skal allikevel ikke mange hoppene til før han legger seg rett ut igjen og hviler.

Han er litt seig i pelsen, hadde noen få, små klumper i pelsen, en noe stinn kulemage og det renner fra begge øynene. Får håpe det ikke er store problemer med jeksler eller noe...
Hege (DOOA)