Skip to Content

Anbefalte dyreklinikker

Her finner du en oversikt over dyreklinikker med god kunnskap om kaniner. Listen utarbeides på bakgrunn anbefalinger og tips i stor grad fra kanineiere som har kjennskap til klinikkene, og oppdateres fortløpende når nye tips kommer inn.

Kjenner du til en klinikk som bør få en plass på denne listen, kan du kontakte kanin.org på denne siden. Også veterinærer oppfordres til å ta kontakt dersom de har gode kunnskaper om kanin eller kjenner til andre klinikker som er erfarne og dyktige på området.

Akershus Anbefalingsbakgrunn:
Smådyrakutten Lillestrøm
Strømsveien 163, 2010 Strømmen
Telefon: 63 80 15 80
Smådyrakutten Lillestrøm brukes av mange av medlemmene på innekaninforumet og kaninkompetansen er svært god ved denne klinikken. Anbefales varmt! (red anm.)
Ås Dyreklinikk
Gamlevn.2, 1430 Ås
Telefon: 64 96 30 00
"Vi har nettopp hatt kaninen vår hos veterinæren for sterilisering. Det ble oppdaget at hun hadde cyster på egglederne. De ble fjernet og Bella ble sterilisert og både hun og vi ble veldig godt ivaretatt, derfor vil jeg anbefale Ås dyreklinikk. Siv"

Aust-Agder
Evje Dyreklinikk
Alfred Uglands Veg 4, 4735 Evje
Telefon: 37 93 10 15
"Jeg vil tipse dere om Evje dyreklinikk. De er nok ikke spesialisert på kanin, men hunder og katter, men jeg har fått inntrykk av at de er utrolig kunnskapsrike også om kaniner. Om jeg kommer dit med kaninene mine føler både jeg og kaninene mine oss trygge, og jeg kan faktisk merke det på kaninene. Om jeg ringer får jeg utrolig god service på telefonen. Mvh, Kaja"

Buskerud
Hønefoss Dyrehospital
Osloveien 67, 3511 Hønefoss
Telefon 32 11 19 20
Kommer...
Åssiden Dyreklinikk
Landfalløya 105, 3023 Drammen
Telefon: 32 82 73 00
"Gode folk som tar seg tid til hvert enkelt dyr, og spesialiserer seg på smådyr. Litt dyrt der, men deffinitivt verdt det! :) E-L"

Hedmark
Vet Sentrum
Engomsvingen 1, 2323 Ingeberg
Tlf: 62 50 90 30
"Er utrolig fornøyd med Hamar Vet Sentrum, da de er spesialister på mindre dyr (fra hunder og nedover). Og de er behjelpelige på telefon også. Unni"

Hordaland
PetVett Bergen
Eidsvågbakken 1, 5101 Eidsvågneset
Telefon: 55 53 52 20
Klinikken brukes og anbefales av Ida fra innekaninforumet. (red anm.)

Nord-Trøndelag
Namsen Dyreklinikk
Holmenvegen 9, 7820 Spillum
Telefon: 74 40 52 70
Hos Namsen Dyrehospital jobber det to veterinærer som begge har jobbet i flere år med kun smådyr. De siste 5 år mest i England hos veldig travle smådyrklinikker, hvor kaninpasienter var en stor del av det daglige arbeidet (<30%). Vettene har også tatt en del videreutdanning, og kaninkompetansen skal være god. (red anm.)
Stjørdal Dyreklinikk
Sandgata 5, 7500 Stjørdal
Telefon: 74 84 00 90
Klinikken brukes og anbefales av flere medlemmer fra innekaninforumet. Kaninkompetansen skal være rimelig god. (red anm.)

Oslo
Nebb og Poter Dyreklinikk
Jerikoveien 3, 1067 Oslo
Telefon: 22 32 32 39
Nebb og Poter Dyreklinikk brukes av flere av medlemmene på innekaninforumet og kaninkompetansen er svært god ved denne klinikken. Anbefales varmt! (red anm.)

Rogaland:
Karmsund Dyrehospital
Norheimvegen 86,5542 Karmsund
Telefon: 52 82 80 00
"Jeg har brukt Tjerand Lunde på Karmsund Dyrehospital, og kan absolutt anbefale ham. Han har nok ikke allverdens erfaring med kanin, jobber mye med gårdsdyr, men er en råflink veterinær og slår opp og undersøker om det er noe han ikke er helt sikker på. Ble veldig imponert da jeg måtte ta med Rasmus på legevakten, han tok godt vare på både meg og kaninen :) Vi bruker ham også i stallen, og han er like flink og imøtekommende der. Heidi"

Sør-Trøndelag
Byåsen Dyrehospital
Byåsveien 120, 7020 Trondheim
Telefon: 73 84 14 80
"De tar godt vare på dyrene mens de blir behandlet. Når jeg var der med Lewis snakket vi sammen en stund om helsen til kaninen og hva problemet kunne være. Du trenger heller ikke vente noe lenge hvis du kommer inn uten time. Men prisen stiger litt med kvaliteten. Ett minus er at jeg kan ikke huske at de hadde noe kaninfór! Kristin"

Jannicke fra innekaninforumet forteller også om et godt inntrykk av klinikken. (red anm.)


Telemark
Arken Kragerø Dyreklinikk
Kalstadveien 7, 3770 Kragerø
Telefon: 35 98 38 00
"Hei. Jeg tenkte jeg skulle tipse om Arken dyreklinikk i Kragerø. De er utrolig hyggelige, lytter til dyreeierne og henviser videre om de føler at de ikke har kompetansen som trengs. Frida"
Porsgrunn dyreklinikk
Heigata 4, 3920 Porsgrunn
Telefon: 48 02 33 33
Klinikken brukes og anbefales av Guro fra innekaninforumet. (red anm.)

Troms
Tromsø Veterinærsenter
Kvaløyveien 156, 9013 Tromsø
Telefon: 77 65 93 10
"Jeg vil bare gjøre dere oppmerksom på Tromsø Veterinærsenter! Der følte jeg at jeg ble mottatt med forståelse og råd da jeg kastrerte min hunnkanin Punky. De er blide og lytter til eier når pelsdotten skal undersøkes. Jeg har også bare hørt godord fra andre kjæledyr-eiere angående Tromsø Veterinærsenter :) Gøril".

Vestfold
Nøtterøy Dyreklinikk
Skoleveien 11, 3121 Nøtterøy
Tlf: 33 39 90 01
Kommer...

Østfold
Moss Dyreklinikk
Osloveien 35, 1534, Moss.
Tlf: 69 25 48 85


"Dette er ikke en klinikk som spesialiserer seg på kanin. Derimot er de spesialister på hund og katt, som så mange andre. Det som gjør denne klinikken så bra for kaniner også, er veterinærenes dyktighet og grundighet, og den respekt man blir møtt med uansett dyreslag. dette gjelder spesielt sjefsveterinær Maria Nilsson. Kaninene mine er uforskammet friske, men jeg har operert to hunnrotter for brystkreft her. Det ble brukt gass-anestesi og det gikk veldig fint. De henviser til spesialister hvis de føler det er nødvendig, men avviser deg ikke. Jeg har ikke bil og er avhengig av å ha veterinær innen rekkevidde. derfor drar jeg ikke til Oslo/ Lillestrøm. Jeg bruker nå denne klinikken fast til alle mine dyr. Anbefales! Johanna"


 • Aust-Agder

  Tips oss!

 • Finnmark

  Tips oss!

 • Sogn og Fjordane

  Tips oss!

 • Nordland

  Tips oss!

 • Oppland

  Tips oss!

 • Møre og Romsdal

  Tips oss!

 • Vest-Agder

  Tips oss!